Vaše povpraševanje
Trenutno nimate izdelkov za povpraševanje. Preverite izbor naših izdelkov tukaj.
Iskanje po izdelkih
 • Proizvajalec RATIONAL

  Rational AG je trenutno največji proizvajalec parno konvekcijskih aparatov v svetovnem merilu in tudi vodilni v razvoju ter inovacijah vse od začetka delovanja leta 1976. Pravi tehnološki mejnik so dosegli leta 2004, z lansiranjem prve pametne kuhinjske naprave za profesionalno uporabo z možnostjo digitalne nastavitve »self cooking center«. Na trgu trenutno prevladuje že 7. generacija iCOMBI, ki uporabnikom omogoča istočasno pripravo več tipov različnih živil, ob enem pa jih pametni sistem vodi skozi celoten postopek priprave. Rational je zagotovo nepogrešljivi del vsakega gostinskega obrata, kar se tudi odraža z nenehnim večanjem tržnega deleža v parno konvekcijski tehnologiji.

  Serija iCOMBI PRO

  Parni konvektomati serije iCombi Pro predstavljajo novo merilo kakovosti. Zahvaljujoč svoji inteligenci se lahko dinamično odziva na zahteve uporabnika. S pomočjo samodejnega prilagajanja vlažnosti, hitrosti kroženja zraka in temperature, vas pripelje do željenega rezultata. Intuitiven koncept upravljanja vas bo s pomočjo slik z logičnimi delovnimi koraki in z jasnimi, interaktivnimi navodili, pripeljal do željenega rezultata. Funkcija iCookingSuite vam omogoča samodejno prilagoditev postopka priprave kadarkoli si zaželite. V največ 12 minutah vas zelo hitri samočistilni program privede od umazanega do čistega aparata. Celo pri standardnemu programu čiščenja prihranite 50% časa in čistil, to zmore le iCombi Pro.

  Serija iCOMBI PRO
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija iCOMBI CLASSIC

  Konvektomat iCombi Classic je resničen multitalent in bo hitro postal vaš nepogrešljiv kuhinjski pomočnik. Na površini, manjši od 1 m2, z lahkoto nadomesti številne običajne aparate. Je robusten, zmogljiv, močan in hkrati učinkovit. Samo upravljanje z njim je sila preprosto. Prepričal vas bo s funkcijami, ki zagotavljajo visoko kakovost priprave. Tako boste s svojimi kuharskimi izkušnjami vedno dobili rezultat, ki ste si si ga zamislili. Aparat, ki vas bo PREPRIČAL!

  Serija iCOMBI CLASSIC
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  iVARIO PRO multifunkcijska naprava

  Večnamenski aparat iVARIO je odgovor na vse izzive, katere mora obvladovati današnja sodobna kuhinja. Pečenje, kuhanje, blanširanje, cvrtje, kuhanje pod tlakom, kuhanje preko noči, vse skupaj na željen način – hitro, zahtevno in istočasno. Videti je kot prekucna ponev, vendar zmore veliko več. iVario Pro nadomesti skoraj vse običajne kuhinjske aparate, saj ima moč za to. Njegova edinstvena tehnologija grelcev povezuje zmogljivost z natančnostjo. Ker ima inteligentne kuharske pomočnike, ki razmišljajo, se sproti učijo in ga podpirajo, je do 4-krat hitrejši, do 40 % energijsko varčnejši in prihrani veliko prostora v primerjavi z običajnimi kuhinjskimi aparati. Preprosto zagotavlja vrhunsko kakovost jedi brez preverjanja in nadzora.

  iVARIO PRO multifunkcijska naprava
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
 • Proizvajalec FRI-JADO

  Nizozemsko podjetje Fri-Jado že vse od leta 1937 razvija in izdeluje visokokakovostne, tehnološko dovršene produkte za pripravo, shranjevanje in serviranje toplih in hladnih živil. Njihovi izdelki so vsakodnevno prisotni v vodilnih svetovno znanih trgovskih verigah, priročnih manjših trgovinah, restavracijah s hitro prehrano, bencinski servisih in v drugih specializiranih gostinskih obratih. Vsi njihovi izdelki so razviti in proizvedeni na sedežu podjetja v Oud Gastelu na Nizozemskem. Njihov moto je »Making food irresistible«, ki odraža njihovo poslanstvo in vizijo ponuditi stranki hrano nespremenjeno od trenutka priprave.

  Serija TDR – Turbo Deli Rotisserie

  Turbo Deli Rotisserie so trenutno najhitrejše tovrstne peči na trgu. V komoro pečenja je nenehno dovajan svež zrak, ki prevede do edinstvenega rezultata pečenja piščanca, saj prav okus in njegova hrustljavost vodita do očem privlačnega videza in pospešene prodaje. Širok nabor znotraj serije je tista prednost, ki postavlja Fri-Jadove produkte v vrh tovrstnih peči. Izbirate lahko med ročnim ali digitalnim upravljanjem ter med 4, 5 ali 8 rotirajočih-se vilic. Tudi za večje kapacitete je možno spajanje peči v opcijo 5+5 ali 8+8, vse to in še več omogoča Fri-jado.

  Serija TDR – Turbo Deli Rotisserie
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija TDR – AUTOCLEAN

  Fri-Jadova Autoclean TDR velja za »one of a kind« – ali po naše edinstvena! Je trenutno edina prava samočistilna peč iz Rotisserie, ki popolnoma očisti trdovratne maščobne obloge, ter s tem ohranja in podaljšuje življenjsko dobo aparata. Vsi se dobro zavedamo kako intenziven in dolgotrajen postopek je čiščenje pečice po celodnevni uporabi, ne zavedamo pa se, koliko privarčevanega časa in delovnih ur vaših zaposlenih bi bilo privarčevanih na račun Autoclean TDR pečice. Izračun pravi, da se investicija v samočistilni sistem povrne v naslednjih dveh letih od začetka uporabe. Preverite in se prepričajte!

  Serija TDR – AUTOCLEAN
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  MULTI Serija

  Vas zanima Revolucija v pečenju večjih kapacitet različnega tipa mesa, hkratno ustvarjanje  teatrskega kuhanja in posledičnega pospeševanja prodaje. Vse našteto omogoča le multi serija, ki lahko v enem ciklu pripravi do 60 piščancev ali katero drugo vrsto mesa, hkrati pa to naredi 50% hitreje kot ostale običajne peči Rotisserie. S funkcijo samodejnega popravljanja parametrov v ciklu kuhanja »cook correction«, zagotavlja varno in dosledno pripravo hrane po HACCP standardih. Popolnoma avtomatski sistem čiščenja prihrani čas, trud in stroške dela.

  MULTI Serija
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  SPACE-SAVER

  Kombinacija Fri-Jadove peči in ogrevane vitrine t.i. Space Saver je odličen primer kako učinkovito uporabiti prodajno površino. Z združitvijo rotiserie peči TDR 5 ali TG4 in samopostrežne grab&go vitrine MDS 86-2 prihranite vsak cm2 vaše dragocene površine.

  Okusno piščančje gledališče ustvarjeno v peči bo vzbudilo apetit vsakega kupca. Dejstvo, da lahko kupci izdelke iz MDS 86-2 vzamejo sami, bo še dodatno znižalo kupčevega praga za nakup. Dvojni cilj je dosežen in uspeh bo zagotovljen!

  Pametna zasnova s 34-palčnim, širokim – 2 nivojsko ogrevano vitrino v kombinaciji z rotisserie pečico, ohranja vaše pripravljene izdelke pri minimalni temperaturi 65°C do štiri ure, ob enem pa prihrani vaš dragoceni prostor in vam pomaga povečati impulzno prodajo. Za zagotovitev vaše optimalnega delovnega procesa so na voljo različni dodatki kot so, V ražnji in različne košare za meso in piščance. Fri-jadova kombinacija kot je SPACE-SAVER, je zagotovo prava izbira za vas.

  SPACE-SAVER
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
 • Proizvajalec FINES

  Podjetje Fines je eden izmed vodilnih proizvajalcev najsodobnejših peči za pekarstvo. Med drugimi proizvajalci in med uporabniki uživajo sloves nosilca razvoja peči prihodnosti, saj z inovativnimi idejami in rešitvami ponujajo izdelke, s katerimi so zadovoljni tudi najzahtevnejši uporabniki. S svojim pristopom in izdelki so spremenili miselnost ljudi, ki se ukvarjajo s pekarstvom, saj uporabnike njihovih izdelkov vzpodbujajo k temu, da ob nakupu pekarskih izdelkov razmišljajo tudi o vplivu peči na okolje – o tem, da o peči razmišljajo kot o svojem pomočniku in ne samo kot o delovnem sredstvu ter o tem, da delo s tehnološko dovršenimi pečmi predstavlja užitek.

  Serija HTB in FIN-BAKE

  Linija pekarsko-slaščičarskih parnih konvektomatov Fin Bake je izbira mojstrov peke, ki želijo največ, kar jim lahko pekarska peč ponudi. To linijo sestavljajo trije velikostni razredi peči: FB5 (5 pladnjev), FB8 (8 pladnjev) in FB10 (10 pladnjev). Linija peči Fin Bake se ponaša s ”smart” zaslonom na dotik.

  Te peči delijo veliko funkcij z večjim bratom HTB in dajejo uporabniku resnično najboljše možne rezultate.

  HTB peči predstavljajo nov pristop v peki, s svojo najsodobnejšo tehnologijo. HTB peč je narejena z namenom, da zadovolji najbolj zahtevne uporabnike, ki prisegajo zgolj in samo na kakovost. Raznolikost nastavitev in delovanje peči sta ustvarjeni z namenom ustvarjanja perfektnih pogojev pečenja, ki so pogoj za doseganje optimalnih rezultatov za peke in slaščičarje.

  Serija HTB in FIN-BAKE
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  FIN-DEKO etažne peči

  Paleto novih tradicionalno-modernih modulnih etažnih pekarskih peči, sestavljajo trije osnovni modeli v dveh velikostih z oznakama FD64 (velikost pečne površine 65×45 cm), FD68 (velikost pečne površine 65×85 cm) ter FD86 (velikost pečne površine 85×65 cm) z digitalnim ali smart upravljalnikom. Vsaka etaža je ločena, samostojna in neodvisna enota ter je standardno že opremljena z vlažilnim agregatom.

  FIN-DEKO etažne peči
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  MINI konvekcijske peči

  Paleto novih MINI pekarsko-slaščičarskih konvekcijskih peči, sestavlja model v dveh velikostih: HTB-60 (za velikost pladnjev 60×40 cm) in HTB-40 (za velikost pladnjev 40×40 cm), kapacitete 2 ali 3 pladnja v smart različici upravljanja.

  Ta linija se ponaša z zaslonom na dotik, koračnim pečenjem, variabilno hitrostjo in reverzibilnim vrtenjem ventilatorja ter zelo enakomerno peko na vseh nivojih pečenja. Kvaliteto peke med drugim zagotavljajo močni grelci in visoka gostota termične izolacije. Ti dve lastnosti sta pogoj za hitro vzpostavitev temperature po nalaganju peči, kot tudi za pravilen razvoj produkta v peči.

  MINI konvekcijske peči
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
 • Proizvajalec OEM

  Podjetje OEM je bilo ustanovljeno leta 1973 v mestu Bozzolo na obrobju pokrajine Mantove. Od leta 1996 deluje pod okriljem ALI-GROUP, vodilne svetovne korporacije na področju proizvodnje gostinske opreme. Kljub nenehnim prilagajanjem in poslovnim izzivom je Oem ostal pri svoji specialnosti; opremi za pripravo tradicionalne italijanske jedi, ki je včasih veljala za jed revežev – pice. Pizza je skrita tudi v njihovo poslanstvo – vse, kar se navezuje na pripravo italijanske tradicionalne jedi, Oem predstavlja pravi odgovor za vas. Preverite ponudbo in pripravljajte najboljše pice s pomočjo njihovih izdelkov.

  Pizza peč – DOME

  Ko zadiši po pravi Neapeljski pici, je zato zagotovo zaslužna edinstvena oblika komore, ki omogoča doseganje temperatur do 530°C. Prepletanje klasičnega in modernega dizajna omogoča umestitev tovrstne peč kjerkoli – ne glede na ambient ali zahteve odvajanja izpustnih plinov, saj deluje na elektriko. Njena osmero-kotno oblikovana pečna komora in velikost ustja omogočata peko različnih velikosti pic hkrati. Skrbno premišljena postavitev prilagojenih grelcev zagotavlja enakomerno porazdelitev grelne moči, katera omogoča enakomerno pečenje pic po celotni površini tudi tistih, ki so nameščene blizu ustja peči. Zanimivo kajne? Izberite peč Dome in pripeljite okuse Napolija v vašo restavracijo.

  Pizza peč – DOME
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Etažne peči – DOMITOR, SUPERTOP

  Ostre linije ter visoka zmogljivost se odražajo v etažnih pečeh serije Domitor. Etažne peči Domitor so prava klasika v statičnih električnih pečeh za pripravo večjih velikosti pic. Njihova ognjevarna površina zagotavlja dobro zadrževanje toplote in dopušča možnost tradicionalnega pečenja na površini ali pa na pladnjih različnih dimenzij. Modularnost peči dopušča različne možnosti, lahko je enoetažna izvedba (4 modeli) ali dvoetažna izvedba (2 modela). Največji model omogoča istočasno peko dveh pica pladnjev dimenzij 600×400 ali 9 pic premera 30cm. Tudi upravljanje je uporabniku prijazno – s pomočjo elektromehanskih stikal ali naprednejšega intuitivnega digitalnega upravljanja. Domitor zagotovo predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

  Etažne peči – DOMITOR, SUPERTOP
  Tunelske peči – TL, HV

  Želite pravo industrijo v pripravi pic in drugih gurmanskih specialitet z najnižjimi obratovalnimi stroški? V kolikor je odgovor DA, so pica peči tunelskega tipa serije HV in TL kot nalašč odgovor na vaše potrebe. V seriji tunelskega tipa peči OEM ponuja širok spekter peči glede na velikost, kapaciteto in tip ogrevanja bodisi je to statično ali ventilacijsko. Model TL105L se ponaša z 50 cm širokim pomičnim trakom, kar vam omogoča peko pic največjih premerov. V kolikor pa tudi to ne zadošča vašim potrebam pa lahko izberete model TL108L, kateri ponuja trak širine 80 cm, kar pa v praksi pomeni doseganje neverjetnih zmogljivosti do 124 pic na uro, premera 30-35 cm. Vsi tipi tunelskega tipa peči imajo možnosti stackinga-spajanja oz. kasnejšega dodajanja etaž za še večjo produktivnost in priročnost, saj so etaže med seboj popolnoma ločene in neodvisne. Poleg vseh navedenih lastnosti, pa so peči opremljene z intuitivnim LCD zaslonom, ki uporabniku dodatno olajša samo upravljanje peči z preprosto izbiro različnih programov. OEM je pravi specialist za pripravo najboljših pic.

  Tunelske peči – TL, HV
  Prenos dokumentacije
 • Proizvajalec PIRA OVENS

  V osrčju Katalonije podjetje Pira Ovens že več kot 20 let navdušuje z izdelavo visoko kakovostnih peči in žarov na oglje za uporabo v profesionalnih kuhinjah. Izkušnje, atraktiven dizajn in prilagodljivost pri izdelavi po naročilu so tiste lastnosti, ki dajejo njihovim izdelkom znatno prednost pred ostalimi produkti konkurenčnih proizvajalcev. Pira peči so trenutno prisotne v restavracijah v več kot 50-ih državah, kar je le še potrditev in rezultat njihove kvalitete in priljubljenosti med chefi. Zaupajte njihovi kvaliteti – zagotovo vas ne bo pustila ravnodušne.

  Linija BLACK

  Pira ovens trenutno dominira na trgu tovrstnih peči na oglje, saj se ponašajo z najobsežnejšim katalogom na trgu v tem trenutku. Z linijo BLACK želijo vsakemu, ki je mnenja, da so tovrstni produkti nedostopni, približati izdelke ter jim jih z njihovo ugodnostjo narediti tudi dostopne. Gre za najcenejšo linijo izdelkov, pri katerih pa kakovost ni vprašljiva, saj je ohišje popolnoma enako, kot pri družini peči serije LUX. Serija BLACK ima v svoji ponudbi peči širine 70, 80 in 90 cm, s serijskimi steklenimi vrati za popoln nadzor nad pripravo vaših jedi. Z linijo BLACK bo lahko vsaka restavracija nudila tisti pravi »Pira flavour«.

  Linija BLACK
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linija SILVER

  Z linijo SILVER Pira ovens izkazuje visoka prizadevanja za povečanje širokega nabora produktov in uveljavljanje vloge vodilnega na trgu pečic na oglje »smokerjev«. Linija SILVER je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla in je bila prvotno namenjena trgu Združenih držav Amerike in Kanade, za kar vsebujejo tudi certifikate UL in NSF kateri so značilni za omenjene države. Tovrstna serija vključuje 10 tipov peči za zadovoljitev želja in potreb najzahtevnejših strank. Lahko je peč z padajočimi ali dvižnimi slepimi vrati, lahko so v kombinaciji z steklenimi vrati in celo z dvojnimi dvižnimi ter v kombinaciji s spustnimi vrati, vse to in še več omogoča serija SILVER.

  Linija SILVER
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linija LUX

  LUX predstavlja najprestižnejšo in najbolj razširjeno linijo tovrstnih peči na oglje, saj vključuje kar 15 različnih tipov in velikosti glede na želje in potrebe vsakega chefa restavracije. Zaradi vsestranskosti in različnih možnosti je to najbolj prodajana linija v več kot 50-ih državah. Vsi detajli so premišljeno zasnovani z namenom nudenja maksimalnega udobja pri uporabi ter najvišje zmogljivosti in produktivnosti, pri čemer ne smemo pozabiti na občutek spektakla, ki bo vaši restavraciji dal neverjetno dodano vrednost. Zagotovite si svojo LUX pečico na oglje in postanite del široke Pirine družine.

  Linija LUX
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine