Vaše povpraševanje
Trenutno nimate izdelkov za povpraševanje. Preverite izbor naših izdelkov tukaj.
Iskanje po izdelkih

Hladilna tehnika

nazaj na vse kategorije
 • Proizvajalec EVERLASTING

  Everlasting velja za enega od vodilnih proizvajalcev hladilne opreme za uporabo v gostinske namene. Njihova specialnost je proizvodnja hladilnih omar, hlajenih delovnih miz, namiznih pizza vitrin, hitrih ohlajevalnikov, hladilnih komor ter druge profesionalne hladilne opreme. Zahvaljujoč več kot 60 letnim strokovnim izkušnjam na področju hlajenja in zagotavljanju inovativnih, visokokakovostnih rešitev se je Everlasting trdno uveljavil ne le na domačem trgu, temveč tudi na evropskem, afriškem ter na bližnjem vzhodu, vse pod sinonimom »proizvedeno v Italiji«. Kakovost in učinkovitost sta pravzaprav ključni besedi, ki vodita njihovo proizvodnjo – z namenom ponujanja vrste zanesljive opreme za čimbolj funkcionalno organizacijo delovnega prostora.

  Linija BASIC GREEN

  Hladilne omare linije BASIC so zasnovane in izdelane z namenom zagotavljanja zanesljivosti izdelka po dostopnih cenah, ne da bi pri tem dvomili v samo kakovost produkta in njihovo avtentičnost »100% izdelano v Italiji«. Glavne značilnosti linije BASIC so ekonomičnost, ki se odraža v ugodni ceni; učinkovitost, saj je debelina izolativnih sten kar 75 mm ter prijaznost okolju, saj uporablja hladilni plin R290 (propan). Kompaktna hladilna enota »monoblock« je nameščena tako, da omogoča enostavno vzdrževanje ali zamenjavo.

  Linija BASIC GREEN
  Prenos dokumentacije
  Linija PROFESSIONAL

  Linija PROFESSIONAL izpolnjuje vse zahteve in potrebe še tako zahtevnih strank. Vse hladilne omare so izdelane iz visoko kakovostnega inoxa AISI 304 z zaobljenimi koti, za lažje in enostavnejše čiščenje. Samodejno zapiranje vrat pri 105° preprečuje nepotrebno izgubo ohlajenega zraka ter dodatno breme hladilnega sistema. Enostavno zamenljiva tesnila vrat vaši hladilni omari znatno podaljšajo življenjsko dobo ter predstavljajo nižje stroške vzdrževanja. Energijsko varčna nadzorna plošča s funkcijo HACCP omogoča brezskrbno shranjevanje vaših živil z doseganjem predpisanih higienskih standardov.

  Linija PROFESSIONAL
  Prenos dokumentacije
  Zorilne omare MEATICO

  Meatico je projekt v celotnem upravljanju matičnega podjetja Everlasting Refrigeration, ki je bil razvit s pomočjo strokovnjakov iz raličnih področij mesne in sirarske industrije.  Glavni poudarek razvoja je temeljil na visoki kvaliteti in samem atraktivnem dizajnu zorilnih omar. Meatico ni le preprosta hladilna omara za shranjevanje živil, temveč profesionalna naprava razvita posebno za namen sušenja in zorenja mesnin in sirov. Linijo izdelkov sestavljajo MEAT GREEN, MEAT PANORAMA z dodatno zasteklitvijo hrbtne strani za še večjo atraktivnost in model ALL IN ONE, ki omogoča zorjenje in sušenje še širšega nabora vaših produktov. Glavne značilnosti Meatico zorilnih omar se odražajo v visoki kvaliteti materialov, saj je uporabljeno najboljše nerjavečo jeklo AISI 304 ter enostavno čiščenje notranjosti,  zahvaljujoč zaokroženim kotom in popolne odstranljivosti notranjih polic in nosilcev. S pomočjo Everlasting app bo nadzor nad delovanjem in upravljanjem še enostavnejše in doslednejše. Preverite Meatico katalog in si poiščite zorilno omaro, ki bo dodatno zapolnila vaš ambient.

  Zorilne omare MEATICO
  Prenos dokumentacije
 • Proizvajalec TECHFROST

  Podjetje Techfrost je bilo ustanovljeno leta 1995 kot del skupine podjetij z več kot 70-letnimi izkušnjami na področju obdelave nerjavečega jekla – bili so eni prvih na trgu, ki so se specializirali v proizvodnjo hitrih ohlajevalnikov ter zamrzovalnikov (šokerjev). Trenutno so z več kot 25-letnimi izkušnjami prisotni v več kot 80-ih državah po vsem svetu. Od svoje ustanovitve dalje je njihovo vodilo do uspeha svojim strankam – vrhunskim chefom in slaščičarjem – ponuditi kakovosten in učinkovit produkt za udejanjanje njihovih kreativnih idej, strokovnega kuharskega in slaščičarskega znanja.

  Hitri ohlajevalniki – šokerji

  Hitri ohlajevalniki ali šok komore, kot jih pozna večina so dandanes nepogrešljivi element kuhinjske opreme vsakega vrhunskega gostinskega ali slaščičarskega obrata. Pravilna uporaba v kombinaciji s funkcijo regeneracije močno pripomore ne le k zmanjšanju količine zavržene hrane, temveč tudi k izboljšanju okusa in same sočnosti jedi, na račun ustvarjenih mikrokristalov ob nenadnem t.i. »šok« ohlajevanju. Techfrostovi hitri ohlajevalniki so razdeljeni v tri linije glede želje, potrebe in namen uporabe. MASTER linija predstavlja njihovo vrhunsko linijo ohlajevalnikov za zadovoljevanje najvišjih zahtev strank. 100 mm izolacije, USB vmesnik za branje HACCP podatkov in zaslon na dotik so le nekatere lastnosti, ki jo ločujejo od vstopne linije »ENTRY«. ENTRY linija se ponaša s preprostostjo, brez vplivanja na funkcionalnost, saj vključuje vse ključne funkcije hitrega ohlajevanja in zamrzovanja, kot tudi osnovno temperaturno sondo.

  Hitri ohlajevalniki – šokerji
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
 • Proizvajalec ICEMATIC

  Icematic je blagovna znamka, ki jo je ustanovilo podjetje Castel MAC davnega leta 1963. Castel MAC je poznan kot vodilni proizvajalec ledomatov in je specializiran tudi za proizvodnjo hladilnih omar in hitrih ohlajevalnikov. Podjetje je s svojimi inovativnimi tehnološkimi rešitvami na področju hladilne tehnike in zamrzovalne tehnike vodilni v HORECA segmentu v svetovnem merilu.

  Ledomati

  Profesionalni ledomati so – poleg pomivalne tehnike in aparata za pripravo kave – obvezna oprema vsakega točilnega pulta. Izbira se lahko med različnimi modeli glede na dimenzije, kapacitete in vrste ledenih kock ali luskastega leda. Vsi ledomati v njihovi ponudbi so izdelani za varčno delovanje – tako pri porabi električne energije kot tudi vode. Zahvaljujoč izdelavi iz kvalitetnih materialov in doslednemu skrbnemu ravnanju ter upoštevanju navodil proizvajalca, ledomati ne potrebujejo veliko vzdrževanja.

  Ledomati
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
 • Proizvajalec TECFRIGO

  Začetki poslovanja podjetja Tecfrigo segajo v leto 1980, kjer so v nekaj letih, zahvaljujoč nenehnemu razvoju dizajna svojih izdelkov, postali vodilni proizvajalec na trgu hlajenih vitrin za shranjevanje slaščic in drugih živil. Trenutno podjetje posluje v dveh poslovnih prostorih, ki se razprostirajo na 15.000 m2 in omogočajo proizvodnjo celotne linije izdelkov. Celotni proizvodnji proces je skrbno načrtovan in podrejen skrbnemu nadzoru kakovosti in v skladu z certifikatom ICO 9001, ki predstavlja usklajenost in nadzor vseh procesov. Trenutno so z njihovimi produkti prisotni v več kot 90-ih državah po vsem svetu.

  Vitrine za sladice

  Brez hlajenih vitrin za sladice ali sladolednih vitrin si preprosto ne moremo zamisliti slaščičarne ali kavarne. Konstrukcijska zasnova vitrin je posebno prilagojena za shranjevanje občutljivih živil, kot so sladice in sladoled, saj je potreben popoln nadzor nad hlajenjem in izolacijo za preprečitev kondenzacije stekla. V ponudbi so vitrine različnih velikosti in oblik, od visokih samostoječih do nizkih vgradnih. Na voljo je več različnih kapacitet in načina shranjevanja sladic ali sladoleda, bodisi banjice, GN posode ali s policami različnih materialov (mreža ali steklo). Večina vitrin je že serijsko opremljenih z led osvetlitvijo, na voljo pa so tudi različni dekorativni zaključki glede na ambient mesta vgradnje.

  Vitrine za sladice
 • Proizvajalec EXPO Srl

  Strast in ljubezen do vina in užitkov pri njegovem okušanju so navdih italijanskih oblikovalcev podjetja EXPO srl, ki se odraža v edinstveni kolekciji vrhunskih vinskih vitrin z dovršenim občutkom za eleganco. Popolno razmerje med industrijsko proizvodnjo ter ročnim delom v kombinaciji z materiali najvišje kakovosti privede do rezultata, saj produkti proizvajalca EXPO enostavno ne morejo ostati neopaženi. Vsi proizvodi so v celoti izdelani v lastni proizvodnji v bližini Torina.

  Vinske vitrine

  Opremljate bar, restavracijo ali vinoteko in želite s svojim ambientom izstopati? Z izborom vinskih vitrin proizvajalca Expo boste zagotovo, upravičeno dosegli namen, ki vam ga bo zavidala vsa konkurenca. Vsak ljubitelj in poznavalec vina ve, kako pomembni sta pravilna lega steklenice in idealna temperatura vina ob serviranju, hkrati pa se mora vitrina zlivati z ambientom in poudarjati dovršene detajle. V ponudbi so inovativne rešitve z zmanjšano globino, kot tudi tradicionalne vinske vitrine z lesenimi dekorji. Vse modele vinskih vitrin lahko poljubno prilagodite svojim zahtevam s pomočjo konfiguratorja in omogočite, da vaša vinoteka skupaj z ponujenimi vinskim etiketami zasije v svojem največjem sijaju. Preverite katalog v liniji izdelkov in si zagotovite svojo popolno vinsko vitrino.

  Vinske vitrine
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine