Prodaja

Profesionalna Hi-Tech termična oprema Ambach

Profesionalna Hi-Tech termična oprema Ambach

Že več kot 50 let proizvajalec in dobavitelj opreme za gastronomijo

Od samega začetka se Ambach trudi zadovoljiti svoje stranke z visoko kakovostjo v opremi in napravah za gastronomijo. Naš uspeh je razviden, da naši izdelki izpolnjujejo vedno večje zahteve trga. S paleto izdelkov Ambach omogoča kuhinjski koncept, ki proizvaja obroke za prehrano, od najmanjših restavracij do največjih restavracijskih centrov.

Naš proizvodni obrat na Južnem Tirolskem, eden izmed najbolj priljubljenih počitniških območij v srednji Evropi, se ujema z najvišjimi tehničnimi standardi. Profesionalni gostinski aparati so izdelani z najsodobnejšo tehnično opremo, ter izpopolnjeni do najmanjših podrobnosti. To je najboljši način, da Ambach ohrani svoj ugled kot proizvajalec in dobavitelj visoko kakovostnih kuhinj.

Ves naš proizvodni proces je osredotočen na najvišji kakovosti, od razvoja aparatov, proizvodnje, končnega testiranja pri uporabniku in s prodajno podporo.

Ekipa Ambach ima vsa orodja, da izpolnjuje zahteve in potrebe potrošnikov in vlagateljev. Naš cilj je proizvodnja najbolj kakovostnih profesionalnih kuhinj za gastonomijo z največjo zmogljivost v tem sektorju.

Za več informacij nas kontaktirajte (01) 786-22-74 ali info@kovinastroj-servis.si in vam bomo pomagali dobiti kar potrebujete.

Število ogledov (2634)/Komentarji (0)

Tagi:

Dokumenti za prenos

Več povezav

http://belekjet.com/ ahref nedir ankara escort bayan