Prodaja

Pomivalna tehnika - Winterhalter

Pomivalna tehnika - Winterhalter

Winterhalter je kompetenten strokovnjak za učinkovito organizacijo delovnega mesta v pomivalnicah posode v gastronomiji in hotelirstvu. Profesionalni pomivalni sistemi podjetja Winterhalter so najboljši na trgu. Zanesljivo in efektivno smo našim kupcem vedno na razpolago: pred, med in po nakupu naših proizvodov in storitev.

Dobra organiziranost je prihranek na času pomivanja!

Ali veste, da v pomivalnicah odpade od 60 do 80 procentov tekočih stroškov na zaposleno osebje? Torej z dobro organiziranostjo pomivanja pridobimo s prihrankom na delovnem času. Tako za večje objekte in njihove pomivalnice, kot tudi za pod pultne pomivalne stroje v točilnih pultih velja, da morata biti pomivalna tehnika in dodatna oprema optimalno integrirana v potek dela obrata.

Ali načrtujete nov objekt? V tem primeru imate vse možnosti za postavitev stroškovno ugodne pomivalnice v kuhinji. Verjetno sodelujete s specializiranim prodajalcem ali specializiranim projektantom, ki vam pri proizvodih lahko svetuje. Vsekakor je najprej potrebna temeljita analiza objekta.

Koliko prostora je na razpolago za pomivalno tehniko?
Koliko sedežev imate oz. kakšno kapaciteto pomivanja potrebujete?
Kakšno posodo boste pomivali?
Kakšen je časovni termin pomivanja? (od in do katere ure)

Na osnovi te analize vam bodo priporočili ustrezni pomivalni stroj ( pretočni ali košarni pomivalni stroj ) pa tudi ustrezno dodatno opremo. Stroški investicije se lahko še zmanjšajo, saj lahko z dobro organizacijo pridemo do najboljšega izkoristka strojnih kapacitet. Na vsak način lahko z boljšim izkoristkom vseh sredstev, tekoče stroške znižate.

Zato vam nudimo najboljšo pomivalno tehniko po najbolj ugodnih cenah.

Za več informacij nas kontaktirajte (01) 786-22-74 ali info@kovinastroj-servis.si in vam bomo pomagali dobiti kar potrebujete.

Število ogledov (6083)/Komentarji (0)

Tagi:

Dokumenti za prenos

http://belekjet.com/ ahref nedir ankara escort bayan soap2day