Prodaja

Peči za piščance - Fri-Jado

Peči za piščance - Fri-Jado

Fri-Jado sistemi so razdeljeni v skupine izdelkov Cooking (Profesionalne konvex peči), Merchandising (Vitrine) ter Baking (Pekarske peči).         

 

Vsak kos opreme izpolnjuje strokovne standarde, preprosto za uporabo in kot najpomembnejše servira okusno pripravljeno hrano. STG je primer preizkušenega dizajna pečice, kar je naredilo najbolje prodajano pečico iz Rotisserie-linije, ter proizvajalca Fri-Jado ustvarilo v vodilno znamko na svetovnem trgu. Z svojimi produkti smo prisotni v več kot 70-ih državah po celem svetu, v katerih imamo svoje distributerje kot tudi servisno mrežo.  

Kot del delovnega procesa razvoja izdelka, Fri-Jado v današnjih časih namenja vse več pozornosti na metodi privarčevanja energije, ter njene maksimalne izkoriščenosti, kar je rezultat naše tehnologije pravilne priprave hrane. Naša tehnologija spremlja krivuljo temperature, nepravilnosti pa cikel avtomatično odpravi z zagotovitvijo učinkovite energije, kar posledično privede do dosledno pripravljene hrane za prehranjevanje.

PRODUKTI COOKING - PROFESIONAL KONVEX PEČI

LINIJA - MULTISSERIE

Deli Multiserie

Deli Multiserie je revolucija v visualni pripravi ter izdaji hrane. Zasnovano tako, da dodatno poudari vaše izdelke, ter daje stranki 270° pogled na pripravo hrane.
Deli Multiserie pripravlja 50% hitreje od običajnih peči in peči Rotisserie, obremenjena pa je lahko do 72 kg perutnine ali drugih mesnih izdelkov. Priprava hrane je hitra, ter zanesljiva, kombinacija pare in konvekcije pa pripravi hrano zares okusno, ter je pravo uživanje pečenih izdelkov.
Z popolnim samodejnim sistemom čiščenja, se čiščenje opravi čez noč brez prisotnosti kateregakoli operaterja. Enostavno izberite enega od štirih programov in s pritiskom na tipko »start« se prične samodejno čiščenje peči, ter tako prihranite čas in napor, ter poenostavi čiščenje. Peč je zanesljivo čista.

 

 
LINIJA - COMBI STEAMERS
TRC Intelligent

Ne samo, da je inteligenten aparat, Turbo Retail Combi je tudi preprost za uporabo. Zagotavlja dosleden ciklus priprave, če upravljalec sledi postopkom pravilne priprave hrane. Poleg tega Tehnologija Cook Correction (TRC) popravlja spremembe v kuhalnem ciklusu, zaradi polovičnihobremenitev, preobremenitev ali proizvodov, ki spadajo pod povprečno standardno temperaturo. Meri nepravilnosti v krivulji temperature, ter samodejno popravlja ciklus, ki zagotavlja energetsko učinkovitejše pečenje. Če želimo lahko TRC združimo z kompatibilno pečico iz serije Rotisserie, združenje le teh omogoča izvirno pripravljenega piščanca, ter široko paleto visoko kakovostnih, dobro uravnoteženih obrokov.

 

 
LINIJA - ROTISSERIE
Kakovost, zanesljivost, trajnost in inovativnost so značilnosti Fri-Jada. Kot izumitelji sodobnih profesionalnih gostinskih peči iz serije Rotisserie, so bile naše zasnove pogosto tarče posnemanja, vendar nikoli pa niso bile duplicirane. Vsaka pečica iz Rotisserie izpolnjuje strokovne standarde, je preprosta za uporabo in ponudi okusno pripravo.
Auto clean rotisserie (ACR Intelligent)
Samočistilna pečica s kapaciteto 8 ražnjev ali 7 mrežnih košaric. Funkcija samodejnega čiščenja vam bo prihranila čas in neželene težave pri čiščenju, ter dvignila produktivnost.
 
TDR Programmable Eco  Rotisserie
Programske pečice so na voljo zmogljivosti 8 ali 5 ražnjev, s funkcijo Cook Correction, katera popravlja odstopanja v ciklu priprave. Poleg tega vsebujejo tudi eco-cooking, na osnovi preostanka toplote. Obe funkciji zagotavlja energetsko učinkovit ciklus priprave hrane z dobrimi rezultati, ki zagotovijo, da je hrana varna za prehranjevanje.

 
 
GAS Rotisserie (plinske pečice)
Plinska pečica ponuja pomembno prednost pred električno, namreč lahko se izognemo višji porabi elektrike. Vse kar potrebujemo je vtičnica 230V in pečica opravlja svoj posel.

 
 
ROČNE - MANUAL Rotisserie
TDR MANUAL

Turbo Deli Rotisserie pečica, je najhitrejši aparat, na voljo z 5 ali 8 ražnji, komora je polnjena z zrakom, pripravljen piščanec izgleda, kot naj bi se pričakovalo, da bo hrustljavo in okusno, hkrati pa ohranja videz ure in ure. TDR potiska zrak skozi komoro, z namenom izboljšanja prenosa toplote izdelke, prav tako porabi manj elektrike med postopkom priprav hrane. Dodajte k temu še izboljšanje časa priprave in dobite najbolj energetsko učinkovito pečico z maksimalnim rezultatom. Dvojna steklena vrata ustvarijo presenetljivo velik del zaslona, ki »vizualno poveča vaše izdelke« za večjo privlačnost strank, prav tako pa ponuja popolno izolacijo v kontaktu z temperaturami pod 70°C.

 
 

PRODUKTI MERCHANDISING - VITRINE

Zaradi preobremenjenega tempa življenja, imajo potrošniki vse manj časa za pripravo obrokov, še vedno pa potrebujejo hrano ter vsakodneven okusen obrok. Kar pojasni vse večje povpraševanje po pripravljenih jedeh, katere vsebujejo zdrave sestavine in njihova hitra priprava lahko nadomestijo doma pripravljene obroke.

LINIJA - GRAB AND GO
OGREVANJE  V  3, 4 ALI 5 ETAŽAH

S Fri-Jado »Grab and Go« linijo, lahko stranke izberejo slastne, vroče izdelke praktično kjerkoli v trgovini. Na voljo so lahko v 3, 4 ali 5 etažah, z širino 60, 100 ali pa 120cm. Več etažna linija je idealen pristop k pospeševanju prodaje vaših okusnih, vroče pakiranih prigrizkov, ali obrokov.

 

 

 

              

                

Nivoji imajo edinstveno tehnologijo ogrevanja, namreč vroči zrak piha z sprednje strani police, in kroži v notranjosti površine, s tem omogoča najbolj optimalno kroženje vročega zraka okoli izdelka.

 

Termo vrečke za za piščance ali ostalo pečeno meso.

 

 

 KOMBINACIJA ROTISSERIE LINIJE IN MERCHANDISER

SPACE SAVER                                                                   – NOVOST NA TRGU

Fri-Jado Space Saver (izkoristek prostora), je odličen primer učinkovite uporabe površine. Z združitvijo TDR 5 Rotisserie in MDS 2 Merchendiser, boste maximalno izkoristili prostor. Pogled na pripravo piščanca bo pri stranki vzbudilo apetit, dejstvo da je pripravljena hrana na dosegu roke, pa bo izdatno pripomogla k večji prodaji izdelkov. Dvojni cilj na enem mestu, uspeh zagotovljen!
 
 
ZAPRTE VITRINE
DELJENE OGREVANE IN HLADILNE VITRINE
Sistem zaprtih vitrin v delikatesi ustvari odlično okolje, uporabnikom le teh pa vrhunsko prilagodljivost in učinkovitost. Na voljo so lahko z 3, 4, 5 in 7, GN posodami, lahko ogrevana ali hlajena, ravno ali ukrivljeno steklo, zaprta ali odprta. Vitrine se lahko vgradi v že obstoječi pult, ali pa je že pritrjena na podstavek. Te vsestranske enote se lahko odlično kombinira s toplimi ali hladnimi v enotnem dizajnu.

 
 
OGREVANI, HLAJENI LINIJSKI PULTI
MODULARNI PULT
Ustvarite si svoj ambient, prijazen linijski pult kadarkoli, izbirajte med stilsko paleto ogrevanih ali hladilnih pultov. Na voljo širine 75 cm in 100 cm, odprtega tipa ali zaprtega. Pulti so posebej zasnovani za učinkovit prikaz hrane, poleg dodajte še dodatno enoto za dodatne izdelke ali blagajne.

 
 
 
PROJEKTI PO NAROČILU
Za interne zadeve za katere bi želeli, da se zlijejo z videzom v trgovini, niste več odvisni od monterjev trgovin zahvaljujoč konfiguratorju vitrin po naročilu. Potreben je le tloris oz. če imate idejo, stopite v stik z našim najbližjim zastopnikom  in vam bodo pomagali ustreči vašim željam.

 
 
 

 

Za dodatne informacije pokličite na telefon 01-786 22 74 ali na e-mail: info@kovinastroj-servis.si

 

 

 

 

Število ogledov (7512)/Komentarji (0)

Tagi:

Več povezav

http://belekjet.com/ ahref nedir ankara escort bayan soap2day