O nas

Smo uveljavljeno podjetje z večletnimi izkušnjami na področju prodaje gostinske opreme, profesionalne pomivalne tehnike ter drugih proizvajalcev specialnih gostinskih pripomočkov. Na trgu smo prisotni vse od ustanovitve leta 1991, in v vseh teh letih se lahko pohvalimo z nemalo uspešno zaključenih projektov na najvišji kakovostni ravni. Poleg prodaje nudimo tudi servis gostinske in pomivalne tehnike ter tudi vse ostale opreme iz našega prodajnega programa. Stranki lahko nudimo celotno inženiring storitev kar vključuje načrtovanje projekta do končne izvedbe kuhinje na ključ.

Trenutno smo največje tovrstno servisno podjetje v Sloveniji, ki po posebnih pogodbah zagotavlja tudi 24-urni servis po vsej Sloveniji vse dni v letu, vključujoč praznike in nedelje. Izvedemo tudi montažo in zagon kompletne kuhinje tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Potrebe po storitvah se večajo z rastjo dejavnosti v gostinstvu in turizmu ter s tem posledično večajo tudi zahteve in pa pričakovanja strank. Ker je za rast in razvoj izredno pomembno slediti hitrim družbenim spremembam, tehnološkemu razvoju, konkurenčnim ponudbam se je potrebno neprestano prilagajati z novostmi na trgu, sistemskim pristopom ter nudenja boljših, kakovostnejših storitev.

Lahko s ponosom potrdimo, da uspešno sledimo novostim in trendom ter z profesionalnim in korektnim pristopom do strank, uspešno izvedemo še tako zahtevne projekte. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo strank, zato če potrebujete katero od naših storitev, kontaktirajte nas in postanite del naše zgodbe.

Ekipa Kovinastroj servis d.o.o.

http://belekjet.com/ ahref nedir ankara escort bayan